Бак зі змінною мембраною DL-5000V

Бак зі змінною мембраною DL-5000V

360 248 ₴
: Elbi

 

Політика безпеки та умови повернення

 

Оплата і Доставка

  Маєте запитання? Дзвоніть!

050-311-44-56 (клік)

відеоогляд

Баки зі змінною мембраною DL-1000V16 Elbi для систем водопостачання, опалення (вентиляції і т.д.) призначені для виключення гідроударів, підтримки тиску, компенсації розширення води при зміні температури теплоносія в системі, що має грушу із спеціальної харчової гуми, яка виключає контакт води з внутрішньою поверхнею бака. Колір сірий.

 Багатофункціональний бак зі змінною мембраною DL-1000V16 Elbi (Італія) з вирішує проблему встановлення систем великої ємності там, де до сьогодні були потрібні або використання акумуляторів без мембран, або встановлення малогабаритних баків. Серія баків DL представлена моделями об'ємом від 750 до 5000 л. Мембрани в баках практично не піддаються руйнуванню, тому що вони не розтягуються навіть при високому тиску або при витоку повітря. Є стандартні баки до 10 бар і для систем високого тиску до 16 бар.

 Принцип дії гідроакумулятора полягає в накопиченні гідравлічної енергії води з подальшим її використанням. При працюючому насосі частина енергії витрачається на стиснення повітря, що заповнює внутрішній об'єм бака і заповнення його водою. Після відключення насоса стиснене повітря підтримує тиск у системі водопостачання, а незначний водорозбір компенсує водою, що витісняється з бака.

Сфера застосування

Гідроакумулятори застосовуються в системах холодного та гарячого водопостачання для:

Підтримання тиску в системі водопостачання.

Створення запасу води в системах з перебоями у водопостачанні.

Компенсації температурних розширень, що виникають при нагріванні води.

Компенсації гідравлічних ударів, що виникають при включенні насоса.

Компенсації незначних розборів води або витоків, що провокують неприпустимо, часте включення насоса.

Згладжування піків водоспоживання в системах з лімітованою миттєвою витратою води.

Конструкція гідроакумулятора є герметичний бак, внутрішній обсяг якого розділений еластичною мембраною. З одного боку мембрани знаходиться замкнутий обсяг повітря, а з іншого боку вода із системи водопостачання.

 Пристрій гідроакумулятора, аналогічно до пристрою розширювального бака їх відмінність лише в тому, що застосування баків гідроакумуляторів допускається з холодною водою питної якості, а розширювальні баки застосовуються з холодною та гарячою технічною водою.

Корпус гідроакумулятора виготовляють з нержавіючої або вуглецевої сталі, а пристрій може передбачати горизонтальний або вертикальний монтаж. Внутрішня та зовнішня поверхня баків покривається антикорозійними лакофарбовими покриттями, допустимими для застосування з питною водою.

 Мембрана гідроакумулятора виготовляється з:

Каучукова мембрана застосовується в гідроакумуляторах для води з температурою від -10°C до +50°C, вона еластична і недовговічна, а згодом можлива дифузія води.

Бутилова мембрана застосовується в гідроакумуляторах для води з температурою від -10°C до +100°C і відрізняється меншою еластичністю, ніж у каучукової, але більшою довговічністю.

 EPDM мембрана з етилен пропілену встановлюється в гідроакумуляторах для води з температурою від -10°C до +100°C і також, як каучукова - не виключає дифузію води.

Мембрана може бути змінною або не змінною. Ціна гідроакумулятора зі змінною мембраною, вищою за ціну бака такого ж об'єму але зі стаціонарною мембраною, зате у разі розриву мембрани не буде потрібно заміна всього бака. Крім того, у гідроакумуляторах зі змінною мембраною вода не контактує з внутрішньою поверхнею бака, що є додатковим захистом від корозії.

Характеристики

Країна виробник
Італія
Розташування під час монтажу
Вертикальний
З'єднання
2''
Максимальний тиск (bar)
10
Об'єм ємності для води (л)
5000
Висота (мм)
3315
Ширина / Діаметр (мм)
1550

16 інших товарів в цій категорії:

Коментарі (0)